طراح سایت دیوار کیست؟ | تاریخچه سایت دیوار
از آنجا که سایت دیوار میان کاربران محبوبیت زیادی پیدا کرده است، شاید برایتان سوال شود که سایت دیوار متعلق به کیست؟ سازنده برنامه دیوار چه کسی است؟ دیوار از ابتدا و تا مدتی خدمات خود را بدون دریافت هزینه ای به کاربران ارائه میکرد. سپس سازنده سایت دیوار بخش هایی مانند آگهی فوری و استخدامی را در سایت قرار داد که به صورت پولی بوده و به شکل درون پرداختی برای دیوار درآمد کسب میکند.
مدل کسب و کار سایت دیوار چگونه است؟
اکنون که متوجه شدید مالک دیوار کیست؟ به بررسی مدل کسب و کار سایت دیوار می پردازیم.
شرکت دیوار از ابتدا و تا مدتی خدمات خود را بدون دریافت هزینه ای به کاربران ارائه میکرد. سپس بخش هایی مانند آگهی فوری و استخدامی را در سایت قرار داد که به صورت پولی بوده و به شکل درون پرداختی برای دیوار درآمد کسب میکنند.
تفاوتی که دیوار با سایر سایت های آگهی اینترنتی دارد، این است که به جای دریافت مبالغ زیاد برای درج آگهی بر فروش بیشتر با قیمت پایین تر متمرکز است. در واقع تکیه دیوار برای کسب درآمد به پول خود مردم است.
سیاست این وب سایت این است که بتواند زندگی مردم را به خود وابسته کرده و به مرور بخش های رایگان خود را نیز پولی کند اما با مبالغ پایین. برای مثال این سایت بخش استخدام خود را با هزینه هر آگهی 49 هزار تومان از حالت رایگان درآورد و بعد بخش حمل و نقل و به همین ترتیب و به مرور بخش های زیادی را پولی خواهد کرد.
پایین بودن مبالغ باعث میشود افراد زیادی از این خدمات استفاده کرده و همچنین بالا رفتن جزئی این مبالغ در طول زمان به چشم نیاید. اما به خاطر کاربران زیاد همان مبالغ جزئی درآمد زیادی برای سایت به دنبال خواهد داشت.
یک سایت و اپ شبیه دیوار برای خودت!
طراحی سایت شبیه دیوار در وب پویا با امکانات پلتفرم دیوار و حتی بالاتر ارائه شده است. با کمک این سایت ساز با کمترین هزینه و در سریعترین زمان، کسب و کاری با ایده نو، به سبک دیوار راه اندازی کنید.
شروع قیمت از:
7.900.000 تومان
تحلیل سایت دیوار و راز موفقیت آن
مهم ترین اصل برای یک کسب و کار نوپا، تطابق آن با نیاز جامعه است. اگر بتوان نیاز جامعه در یک مقطع زمانی را شناخت و به موقع برای رفع آن اقدام نمود، احتمال موفقیت بسیار بیشتر خواهد شد. هم اکنون میلیون ها انسان در سراسر جهان از شبکه های اجتماعی استفاده میکنند، چون این شبکه ها توانستند به موقع به نیاز ارتباطی امروز جهان پاسخ بدهند.
وب سایت دیوار نیز نیاز جامعه ایران به داشتن بستری برای فروش اجناس نو و دست دوم خود را شناسایی کرد. سایت دیوار به خوبی می دانست که مردم به دنبال این هستند که در سریعترین زمان ممکن برای کالای خود مشتری پیدا کنند یا کالای مورد نیازشان را بخرند. شما هم می توانید با ایده ای مثل دیوار به درآمد برسید. پیشنهاد می کنم مطلب ایده های کسب درآمد مثل دیوار را بخوانید تا شما هم بتوانید به درآمدی مثل دیوار برسید.
دیوار چگونه کسب درآمد می کند؟
همان طور که اشاره شد شرکت دیوار بخشی از خدمات خود را رایگان و بخشی را به صورت پولی ارائه میکند. در ادامه هر بخش را به شما معرفی میکنیم.
-
کسب درآمد از طریق برچسب فوری روی هر آگهی:
شما میتوانید با پرداخت مبلغی به مدت سه روز از برچسب فوری بر روی آگهی خود استفاده کنید. برچسب فوری ظاهر آگهی را تغییر داده و موجب جلب توجه بیننده میشود.
-
فعال کردن قابلیت نردبان برای آگهی:
با پرداخت مبلغ مورد نظر برای فعالسازی قابلیت نردبان، آگهی که به خاطر انتشار آگهی های جدید پایین آمده، دوباره به صدر لیست آگهی ها باز میگردد.
بدون پرداخت مبلغ و استفاده از قابلیت نردبان شما تنها در صورتی میتوانید آگهی خود را بالا ببرید که آن را پاک کرده و پس از 24 ساعت دوباره آن را درج نمایید. که این مورد به دلیل محدودیت درج آگهی در ماه چند بار بیشتر جواب نمی دهد. اما با استفاده از قابلیت نردبان نیازی به پاک کردن آگهی و 24 ساعت انتظار تا ثبت آگهی جدید نیست.
-
فعال سازی همزمان نردبان و فوری:
سایت دیوار با دریافت یک هزینه مشخص به شما اجازه میدهد به طور همزمان از هر دو قابلیت فوری و نردبان استفاده کنید.
-
تمدید کردن آگهی ها:
یک آگهی تنها تا یک ماه بر روی دیوار میماند و بعد از آن دیگر برای عموم قابل مشاهد نبوده و آرشیو خواهد شد. اما وب سایت دیوار این امکان را فراهم کرده است که شما بتوانید با پرداخت مبلغی آگهی خود را دوباره برای یک ماه تمدید کنید.
مزیتی که این کار در مقایسه با حذف آگهی و درج دوباره آن به صورت رایگان دارد، این است که با استفاده از گزینه تمدید، احتمال دارد که افراد با کمک موتورهای جستجو نیز بتوانند به آگهی شما برسند. اگر آگهی را از اول درج کنید، مدتی طول خواهد کشید که موتورهای جستجو دوباره آن را بیابند.
-
فعالسازی نردبان و تمدید:
شما میتوانید با پرداخت هزینه از هر دو قابلیت نردبان و تمدید به طور همزمان استفاده کنید.
-
درج لینک سایت در آگهی ها:
دیوار این قابلیت را دارد که بتوانید لینک وب سایت خود را در آن نمایش دهید. برای این کار میتوانید با پرداخت هزینه، قسمت لینک آگهی را هنگام ثبت یا ویرایش آگهی فعال کنید.
تصویر زیر بخش های درآمدزای این سایت را نشان میدهد:
رونمایی مارکت پلیس دیوار
بسیاری از کسب و کارها به دلیل گسترش فضای مجازی و حضور بیشتر مردم در اینترنت شیوه کار خود را تغییر داده اند. دیوار نیز یکی از کسب و کارهایی است که از این شرایط به نفع خود استفاده کرد و از مارکت پلیس خود رونمایی کرد.
اما مارکت پلیس چیست؟ مارکت پلیس سیستمی است که با کمک آن فروشندگان بدون راه اندازی سایت فروشگاهی، می توانند به ازای پرداخت کمیسیون به مدیر سایت، فروش خود را آغاز کنند.
به گفته مدیران دیوار در این شرایط کنونی تنها 7 درصد بازار ایران به صورت اینترنتی نیز فعالیت می کنند؛ به همین دلیل مارکت پلیس دیوار راهی است برای جذب 93 درصد باقی مانده. یکی دیگر از نکات قابل توجه این سیستم این است که دیوار قانونی برای انحصار طلبی در نظر نگرفته است.
یعنی یک فروشگاه بطور همزمان می تواند در مارکت پلیس های دیگر نیز فعالیت داشته باشد. از آنجایی دیوار از ابتدای کار خود در زمینه ثبت آگهی و فروش لوازم دست دوم فعالیت داشت، با راه اندازی این سیستم توانست به فروش لوازم نو نیز بپردازد.
نکته قابل توجه این ایده جدید دیوار این است که دیوار از فروشندگان کمیسیونی دریافت نمی کند و به گفته خود هدفش از راه اندازی این سیستم سهولت خرید برای مردم بوده است!
میزان درآمد سایت دیوار چقدر است؟
با بررسی درآمد دیوار و شیپور میتوان گفت سایت و اپلیکیشن دیوار با گردش مالی میلیاردی، پردرآمدترین وب سایت کشور است. گفته میشود روزانه تنها از قسمت آگهی فوری و فقط در استان تهران، حدود 300 میلیون تومان درآمد کسب میکند؛ چرا که در هر ساعت در این استان بیست هزار آگهی فوری با قیمت 16000 تومان (قیمت ممکن است در زمان خواندن این مقاله توسط شما تغییر کرده باشد) ثبت میشود.
پس میتوان حدس زد که چه گردش مالی و درآمد بالایی از سایر بخش های سایت و در نتیجه آگهی های درج شده در کل کشور نصیب دیوار میشود. برای این سایت ماهانه بین هجده تا بیست میلیارد تومان درآمد برآورد میشود، که البته بخشی از آن صرف مدیریت، تبلیغات و نگهداری سایت خواهد شد.
آیا میتوانیم طراحی سایت و اپلیکیشن مشابه دیوار داشته باشیم؟
همه چیز ممکن است، اما باید راه درست را پیدا کرد. یکی از علل موفقیت دیوار استفاده از سیستم تبلیغاتی عدد و کافه بازار است که با یک سرمایه گذاری بزرگ، توانستند خیلی زود این اپلیکیشن را به بزرگترین سیستم آگهی آنلاین تبدیل کنند.
با این حال همیشه ایده های نو اگر در زمان مناسب پا بگیرند، احتمال موفقیت شان زیاد خواهد بود. شما هم میتوانید از این وب سایت ایده گرفته و با تغییرات خلاقانه خود اقدام به طراحی سایت درج آگهی فوق العاده در زمینه آگهی و نیازمندهای آنلاین ایجاد کنید. در مطلب ایده کسب و کار اینترنتی پولساز ایده های خوبی برای کسب درآمد گفته ایم. تنها باید شروع کنید.
تیم ما با فروش اپلیکیشن مشابه دیوار و طراحی سایت شبیه دیوار، شما را در رسیدن به موفقیت کمک میکند. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
در پایان
در این مطلب اطلاعاتی را در مورد صاحب و سازنده سایت دیوار، تاریخچه سایت دیوار و نحوه کسب درآمد شرکت دیوار در اختیار شما قرار دادیم. شما می توانید با بهره گیری از ایده های مالک دیوار، کسب و کاری نو با ایده های جدید مشابه دیوار را راه اندازی کنید.